Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met broccoli en gorgonzola-saus
PT60M
Lasagne met broccoli en gorgonzola-saus
Een heerlijk lasagne met broccoli en gorgonzola-saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met broccoli en gorgonzola-saus te bereiden
Broccoli 5 minuten koken met een beetje zout. Ui snipperen en fruiten. Plakjes champignons toevoegen en 4-5 minuten meebakken. Erbij: Knoflook, bouillonpoeder, paprikapoeder, basilicum, ketchup en peper. Tomaten in plakjes snijden. Kwark en kaas door elkaar. Ovenschaal invetten. Laagjes: lasagne - helft kwark-kaasmengsel - helft tomaat - peper en basilicum - lasagne- broccoli. Saus maken van boter, bloem en melk. Gorgonzola toevoegen; over broccoli schenken. Sesamzaad erover. In midden van hete oven (200°), 30 - 40 minuten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Claudia zegt:
lotte1 zegt:
Evie zegt: