Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en ham
PT40M
Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en ham
Een heerlijk macaroni met brugge rodenbach kaas en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en ham te bereiden
Maak een roux met de boter, de bloem en de melk.
Rasp 300 g Brugge Rodenbach kaas en voeg toe. Neem de pan van het vuur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Snijd het witloof grof en drenk even in citroensap.
Voeg dit toe aan de roux.
Daarna de in reepjes gesneden ham toevoegen alsook de beetgare pasta.
Boter een ovenschaal in en vul met het mengsel.
Tenslotte de overblijvende 100 g geraspte Rodenbach kaas over het mengsel strooien en de schaal in een voorverwarmde oven van
200°C schuiven en ± 10 min laten bakken.
Smakelijk.
Rasp 300 g Brugge Rodenbach kaas en voeg toe. Neem de pan van het vuur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Snijd het witloof grof en drenk even in citroensap.
Voeg dit toe aan de roux.
Daarna de in reepjes gesneden ham toevoegen alsook de beetgare pasta.
Boter een ovenschaal in en vul met het mengsel.
Tenslotte de overblijvende 100 g geraspte Rodenbach kaas over het mengsel strooien en de schaal in een voorverwarmde oven van
200°C schuiven en ± 10 min laten bakken.
Smakelijk.