KookJij

Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en ham

Een heerlijk macaroni met brugge rodenbach kaas en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en ham te bereiden

Maak een roux met de boter, de bloem en de melk.
Rasp 300 g Brugge Rodenbach kaas en voeg toe. Neem de pan van het vuur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Snijd het witloof grof en drenk even in citroensap.
Voeg dit toe aan de roux.
Daarna de in reepjes gesneden ham toevoegen alsook de beetgare pasta.
Boter een ovenschaal in en vul met het mengsel.
Tenslotte de overblijvende 100 g geraspte Rodenbach kaas over het mengsel strooien en de schaal in een voorverwarmde oven van
200°C schuiven en ± 10 min laten bakken.

Smakelijk.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst