Recept
« Terug naar recepten
Noordzee vissoepje
PT30M
Noordzee vissoepje
Een heerlijk noordzee vissoepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noordzee vissoepje te bereiden
Wortel en prei in kleine blokjes snijden.
Fruiten in wat alpro.
Voeg de visbouillon bij de groenten.
Breng al roerend aan de kook.
Laat 10 min. verder garen.
Voeg de room bij en laat even inkoken.
Visfilets in blokjes snijden en bijvoegen.
Laat even pocheren op zacht vuurtje.
De garnalen en ontdooide mosselen bijvoegen.
Nog 2 min. opwarmen.
Meng op smaak met peper van de molen.
Bestrooi met gehakte peterselie.
Fruiten in wat alpro.
Voeg de visbouillon bij de groenten.
Breng al roerend aan de kook.
Laat 10 min. verder garen.
Voeg de room bij en laat even inkoken.
Visfilets in blokjes snijden en bijvoegen.
Laat even pocheren op zacht vuurtje.
De garnalen en ontdooide mosselen bijvoegen.
Nog 2 min. opwarmen.
Meng op smaak met peper van de molen.
Bestrooi met gehakte peterselie.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Dit is een feestelijk voorgerechtje !