Recept
« Terug naar recepten
Overheerlijke zalmbonbon
PT20M
Overheerlijke zalmbonbon
Een heerlijk overheerlijke zalmbonbon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Doriet Janssen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Overheerlijke zalmbonbon te bereiden
Bekleed de kleine kommetjes met plasticfolie en leg hier de plakjes zalm in. De plakjes mogen over de rand hangen. Meng mayonaise en crème fraîche, appel, ui en mierikswortel. Breng het op smaak met zout en peper en citroensap, spatel er de dille door. Meng een derde van de saus door de garnalen en vul hier de kommetjes mee. Sla de zalm naar binnen en draai de folie er strak omheen zodat er een bonbon ontstaat. Verwijder de plasticfolie en leg de bonbon op een bord. Garneer met de saus en een takje dille. Leg er wat cherrytomaatjes omheen en geef er versgebakken stokbrood bij.