KookJij

Papegaaientongen

Een heerlijk papegaaientongen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papegaaientongen te bereiden

Roer de boter tot room en voeg er het ei, het gezeefde meel, de melk, en de kruiden langzamerhand bij. Snijd resten van kalfsvlees, wild of vis in langwerpige, puntvormige figuren, dompel ze in het deeg en bak ze in heet frituurvet lichtbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en leg ze op een schotel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst