Recept
« Terug naar recepten
Pasta à la Parmentier
PT15M
Pasta à la Parmentier
Pasta moet niet altijd met 'rode saus' zijn!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta à la Parmentier te bereiden
- Kook de pasta (zie verpakking)
- Verhit de olijfolie, fruit hierin de fijngehakte ui en knoflook, voeg gehakt, spinazie en fijngehakte peterselie toe.
- Laat het geheel al roerende 3 minuten bakken. Kruid naar smaak met peper en zout.
- Vul de ovenschotel voor de helft met de pasta, daarop de groentenmengeling, aflsuiten met pasta.
- Breng de room op smaak met peper, zout en nootmuskaat en giet over het mengsel.
- Verdeel de geraspte kaas erover en zet het geheel in en voorverwarmde oven van 240° geduren 7 minuten.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Neem pasta naar keuze.