Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kip en tomaten
PT60M
Pasta met kip en tomaten
Het moet niet altijd traditioneel zijn!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kip en tomaten te bereiden
- Kook de pasta. (zie verpakking)
- Ontvel en ontpit de tomaten, snij in grove stukken.
- Verhit olie en fruit hierin de fijngehakte ui en knoflook, voeg tomaten, stukjes ham en kippenblokjes toe.
- Voeg de porto toe, kruid naar smaak en laat het geheel onder deksel 30 minuten sudderen.
- Hak de peterselie, salie en rozemarijnnaalden fijn, voeg bij de saus en laat nog 15 minuten onder deksel sudderen.
- Doe de uitgelekte pasta onder de saus, dien zeer warm op en garneer met parmezaan.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Doe een klein beetje boter bij de olijfolie, helpt tegen het spatten.