Je kunt hierbij alle soorten wijn drinken.
Zelf prefereer ik een droge Riesling Kabinett cq Spaetlese of een Chianti.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Kip uit New Orleans
PT60M
Pasta met Kip uit New Orleans
Een oud gerecht uit de hoofdplaats van Louisiana. Je zou kunnen zeggen dat het een soort pasta Alfredo is met cajun trekjes.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse Collega
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Kip uit New Orleans te bereiden
- Doe de cajun kruiden bij de blokjes kippenvlees en werk dat goed door elkaar en laat dat een goed kwartier marineren.
- Verhit de olijfolie en de boter in de grote pan met dikke bodem en braad hierin de blokjes kip lichtbruin.
- Voeg dan toe de blokjes paprika, de 2 teentjes knoflook en de lenteuitjes en bak dat 5 minuutjes.
- Voeg dan toe de paddenstoelen en bak dat een 10 minuutjes. Wel flink blijven roeren.
- Voeg dan de room toe met de rest van de kruiden en breng dat geheel aan de kook en laat even bubbelen.
- Voeg nu de pasta toe en warm goed door.
- Nu kan de pasta worden verdeeld over de borden en worden opgeleukt met de Parmezaanse kaas en de platte peterselie.
Claudia zegt:
Bedankt voor je lekkere recept, heb het geprobeerd en het was lekker!
Alleen staat er niet duidelijk bijgeschreven wanneer je de 3 tenen knoflook(vd saus ingredienten lijst) bij de saus moet doen
Groetjes
Claudia