Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met gerookte zalm, avocado en witlof
PT40M
Pastasalade met gerookte zalm, avocado en witlof
Een heerlijk pastasalade met gerookte zalm, avocado en witlof recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met gerookte zalm, avocado en witlof te bereiden
De romige avocado en de rijke smaak van de zalm passen uitstekend bij elkaar. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat hem goed uitlekken. Kook de eieren in circa 7 min. hard, spoel af met koud water, pel ze en snijd ze in partjes. Meng voor de dressing de olijfolie, citroensap, geraspte mierikswortel (potje) en fijngesneden peterselie en breng op smaak met zout en peper. Meng de pasta voorzichtig met de avocado, witlof en gerookte zalm (in reepjes) en schenk de dressing erover.