Recept
« Terug naar recepten
Pastasaus
PT30M
Pastasaus
Een heerlijk pastasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Zwitserse Keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasaus te bereiden
Snij de kipfilet in dunne reepjes en dep het vlees droog met keukenpapier. Bak het bruin in de boter, doe er het zout en alle kruiden bij en tot slot de bloem erover strooien.
Dan de ui, rozemarijn en salie en even mee laten bakken.
Dan afblussen met de wijn, beetje in laten koken en de room toevoegen dan het water met juspoeder mengen en erbij doen even doorlaten pruttelen en klaar is de pastasaus. Een salade met gekookte pasta erbij serveren. Smakelijk eten!
Dan de ui, rozemarijn en salie en even mee laten bakken.
Dan afblussen met de wijn, beetje in laten koken en de room toevoegen dan het water met juspoeder mengen en erbij doen even doorlaten pruttelen en klaar is de pastasaus. Een salade met gekookte pasta erbij serveren. Smakelijk eten!
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit recept heb ik van een Zwitserse vriendin en is al vele malen gegeten door ons en onze gasten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
grietje56 zegt:
Jij ook gefeliciteerd met je prijs in de pastasauzen wedstrijd!!
Groetjes, Joke:D
hns zegt: