Dit wordt gemaakt in Rijnland en Westfalen.
Soms als middagmaal, soms ook 's avonds.
Recept
« Terug naar recepten
Pillerkoek
PT40M
Pillerkoek
Een heerlijk pillerkoek recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
recept uit verzameling
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pillerkoek te bereiden
▼Aardappels schillen, wassen, drogen en in reepjes snijden.
▼Olie in de pan verhitten, aardappels erbij, (zout), roeren en
20 min. laten bakken.
▼Spek en uien kleinsnijden en in een andere pan 5 min.
bakken en bij de aardappels doen.
▼Bloem met eieren, zout en melk in een kom tot een dun
beslag roeren en over de aardappelen gieten.
▼Bij een matige hitte in 10 min laten stollen.
▼Serveren op een verwarmd bord.
▼Olie in de pan verhitten, aardappels erbij, (zout), roeren en
20 min. laten bakken.
▼Spek en uien kleinsnijden en in een andere pan 5 min.
bakken en bij de aardappels doen.
▼Bloem met eieren, zout en melk in een kom tot een dun
beslag roeren en over de aardappelen gieten.
▼Bij een matige hitte in 10 min laten stollen.
▼Serveren op een verwarmd bord.