Recept
« Terug naar recepten
Pittabroodjes met roomkaas en geroosterde groenten
PT15M
Pittabroodjes met roomkaas en geroosterde groenten
Een heerlijk pittabroodjes met roomkaas en geroosterde groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittabroodjes met roomkaas en geroosterde groenten te bereiden
Was de courgette en de aubergine. Schaaf met de kaasschaaf, in de lengte, dunne plakken van de courgette en de aubergine. Doe de slierten in een schaal en schenk hierover wat olijfolie en bestrooi met peper en zout. Haal twee gegrilde paprika's uit de pot en laat die uitlekken en snijd ze vervolgens in dikke repen. Verwarm een grillpan. Grill de courgettes en aubergine slierten. Verwarm ondertussen de pitabroodjes kort in de broodrooster of oven. Snijd de pitabroodjes open en smeer ze in met de roomkaas, leg daarop wat courgette, aubergine, paprikareepjes en een blaadje basilicum. Leg de bovenkant er weer op en serveer ze op een schaal.