Recept
« Terug naar recepten
Pollo alla cacciatore (kip op jagerswijze)
PT45M
Pollo alla cacciatore (kip op jagerswijze)
Een heerlijk pollo alla cacciatore (kip op jagerswijze) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pollo alla cacciatore (kip op jagerswijze) te bereiden
Kip in vier stukken verdelen,met peper en zout bestrooien en in een casserole aanbraden en daarna warm wegzetten.Champignons schoonmaken en in plakjes snijden,ui fijnsnipperen.Beide ingredienten bij het braadvocht doen en meesmoren.Bloem erover strooien en bruin roosteren en met de witte wijn en cognac afblussen en bouillon erbij gieten.Tomaten ontvellen en kleinsnijden en bij de champignons doen.Op een zacht vuurtje ca 8 min.laten smoren.De stukken kip op een voorverwarmde schaal leggen.De saus op hoog vuur wat laten indikken,peterselie en basilicum toevoegen en meteen opdienen.
brandaris zegt: