Recept
« Terug naar recepten
Pomme duchesse
PT50M
Pomme duchesse
Een heerlijk pomme duchesse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pomme duchesse te bereiden
De aardappelen schillen en gaarkoken in lichtgezouten water. De gekookte aardappelen afgieten en pureren. De puree afwerken met boter, melk en het eigeel. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat
Een ovenschaal beboteren en er met een spuitzak mopjes aardappelpuree in spuiten.
De hertoginnenaardappelen even laten kleuren onder de grill en heet serveren.
Een ovenschaal beboteren en er met een spuitzak mopjes aardappelpuree in spuiten.
De hertoginnenaardappelen even laten kleuren onder de grill en heet serveren.
ireen zegt: