KookJij

Preipuree met vis en kruideboter

Een heerlijk preipuree met vis en kruideboter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Preipuree met vis en kruideboter te bereiden

Hak de kruiden fijn en meng ze met de zachte boter. Breng op smaak met peper en zout.
Rol de boter in aluminiumfolie en laat opstijven in de koelkast (1 uur).
Schil de aardappelen. Snijd de prei in ringen en kook, samen met de aardappelen, 10 minuten in gezouten water.
Giet de aardappelen en de prei af en maak er puree van. Kruid met peper en zout.
Laat de boter smelten in een antikleefpan en bak de vis gedurende 7 minuten. Serveer met de preipuree. Werk af met een plakje kruidenboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst