Recept
« Terug naar recepten
Preisoep met zalm en dille
PT35M
Preisoep met zalm en dille
Een heerlijk preisoep met zalm en dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Preisoep met zalm en dille te bereiden
Stoof de aardappel en prei in boter. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 20 min. sudderen. Was de zalmfilet, dep droog en snijd in repen.
Voeg dille en room bij de soep en breng aan de kook. Leg de zalm erin en laat ca. 4-5 min. trekken tot hij gaar is, laat niet meer koken.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Voeg dille en room bij de soep en breng aan de kook. Leg de zalm erin en laat ca. 4-5 min. trekken tot hij gaar is, laat niet meer koken.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Anny celis zegt: