Recept
« Terug naar recepten
Pulpo met zoete aardappelen zhoug
PT20M
Pulpo met zoete aardappelen zhoug
Een heerlijk pulpo met zoete aardappelen zhoug recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pulpo met zoete aardappelen zhoug te bereiden
Schil de aardappelen, kook ze gaar en snijd ze in dobbelsteentjes.
Doe alle ingrediënten voor de zhoug in een blender en pureer ze tot een fijne massa.
Breng op de gewenste smaak met de olijfolie, het citroensap en wat peper en zout en mix nog even goed door.
Bak de pulpo met de zhoug kort in een grillpan en serveer ze met de zoete aardappelen.