Naar aanleiding van het recept radijsjes op olie eens gaan kijken op internet of er ook soep met radijsjes te vinden was . . . Dit leek me wel een makkelijke variant.
Eet smakelijk . . .
Recept
« Terug naar recepten
Radijsjessoep
PT15M
Radijsjessoep
Een heerlijk radijsjessoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
internet, een belgische site
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Radijsjessoep te bereiden
Snij de radijsjes in dunne plakjes en spoel het groen. Laat de fijngesneden uien fruiten in wat olie, giet er de bouillon bij en breng aan de kook.
Voeg nu de room, waterkers (hou wat opzij voor de garnering) en het groen van de radijsjes er aan toe. Breng op smaak met peper, zout, wat suiker en snufje nootmuskaat. Werk af met wat plakjes radijs en waterkers. Serveer onmiddellijk.
Voeg nu de room, waterkers (hou wat opzij voor de garnering) en het groen van de radijsjes er aan toe. Breng op smaak met peper, zout, wat suiker en snufje nootmuskaat. Werk af met wat plakjes radijs en waterkers. Serveer onmiddellijk.
gwulff zegt: