Recept
« Terug naar recepten
Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek)
PT40M
Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek)
Een heerlijk reibekuchen: reifkoek (reefkoek) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ryanne Looijen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek) te bereiden
Schil de aardappels en rasp ze fijn. Schil de ui en snijd deze klein. Doe deze ingrediënten in een grote schaal met de eieren, roer en bind deze samen met de bloem. Peper en zout naar smaak toevoegen alswel de paprikapoeder. Maak van de aardappelmassa per keer twee ronde koeken in de verhitte pan met olie. Draai deze regelmatig om tot de de buitenkant goudbruin is
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Zybbor zegt:
Peper gebruik ik in dit recept niet.