Recept
« Terug naar recepten
Reibekuchen
PT45M
Reibekuchen
Een heerlijk reibekuchen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reibekuchen te bereiden
Alle ingrediënten (behalve de boter) goed door mekaar mengen.
De boter laten smelten en met een eetlepel een schep van het mengsel op de hete pan doen en wat platdrukken met een vork.
Er kunnen ongeveer 3 reibekuchen tegelijk op de pan.
De reibekuchen met een visspaan omdraaien, ze mooi geel/bruin laten bakken.
De boter laten smelten en met een eetlepel een schep van het mengsel op de hete pan doen en wat platdrukken met een vork.
Er kunnen ongeveer 3 reibekuchen tegelijk op de pan.
De reibekuchen met een visspaan omdraaien, ze mooi geel/bruin laten bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
boerh04 zegt:
van mijn moeder die het weer thuis had.Voor de goede orde: ik voeg geen uien toe. De 3 hoopjes in de pan maak ik met een vork zo plat mogelijk. Ik bak ze daarna goed bruin aan beide zijden en wel dusdanig dat ze als een plank in de pan liggen,
Uit de pan halen en ze meteen opeten. Geen appelmoes o. i d erop doen.
mia7 zegt:
slaatje zegt:
Mickey zegt:
grietje56 zegt:
:D nogmaals dank je wel en een lieve groet van Grietje:D
Roxanne Top zegt:
funlobo zegt:
slaatje zegt:
Roxanne Top zegt:
e.vanderhaeghen zegt:
Barbara Metz zegt: