Recept
« Terug naar recepten
Rookworst met raapjespuree
PT40M
Rookworst met raapjespuree
Een heerlijk rookworst met raapjespuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rookworst met raapjespuree te bereiden
Schil de aardappelen en de raapjes. Kook ze samen gaar in gezouten water. Giet af en draai door de roerzeef.
Halveer de rookworsten in de lengte.
Meng de puree met de melk (of room). Kruid met flink wat nootmuskaat, een mespunt tijm, een snuifje peper en (weinig) zout.
Verwarm de rookworsten enkele minuten in kokend heet water (of in de magnetron). Serveer met de puree.
Halveer de rookworsten in de lengte.
Meng de puree met de melk (of room). Kruid met flink wat nootmuskaat, een mespunt tijm, een snuifje peper en (weinig) zout.
Verwarm de rookworsten enkele minuten in kokend heet water (of in de magnetron). Serveer met de puree.