KookJij

Rookworst met raapjespuree

Een heerlijk rookworst met raapjespuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: libelle lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rookworst met raapjespuree te bereiden

Schil de aardappelen en de raapjes. Kook ze samen gaar in gezouten water. Giet af en draai door de roerzeef.

Halveer de rookworsten in de lengte.


Meng de puree met de melk (of room). Kruid met flink wat nootmuskaat, een mespunt tijm, een snuifje peper en (weinig) zout.


Verwarm de rookworsten enkele minuten in kokend heet water (of in de magnetron). Serveer met de puree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst