Recept
« Terug naar recepten
Salade met warme geitenkaas in filodeeg
PT25M
Salade met warme geitenkaas in filodeeg
Een heerlijk salade met warme geitenkaas in filodeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met warme geitenkaas in filodeeg te bereiden
Bestrijk de vellen filodeeg met boter. Verdeel de kaas in 4 stukken en leg in het midden van elk vel een stuk geitenkaas. Sla de zijkanten van het deeg over de kaas en rol het deeg op tot een pakketje. Bestrijk de buitenkant met boter en bak 10 minuten in een oven van 200 graden.
Meng de olie met het citroensap en een beetje vers gemalen peper en zout.
Bak de pancetta uit en voeg dan de oesterzwammen toe. Bak de zwammen 3 minuten met de spekjes.
Verdeel de rucola, waterkers, roodlof en appel over de borden.
Schenk de dressing over de sla en leg hierop de zwammen, spekjes en het pakketje met kaas.
Meng de olie met het citroensap en een beetje vers gemalen peper en zout.
Bak de pancetta uit en voeg dan de oesterzwammen toe. Bak de zwammen 3 minuten met de spekjes.
Verdeel de rucola, waterkers, roodlof en appel over de borden.
Schenk de dressing over de sla en leg hierop de zwammen, spekjes en het pakketje met kaas.