Recept
« Terug naar recepten
Saus van pompoen met geitenkaas
PT15M
Saus van pompoen met geitenkaas
Een heerlijk saus van pompoen met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Metro 200913
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus van pompoen met geitenkaas te bereiden
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui met de knoflook en salie 3 minuten.
Voeg de pompoen toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de bouillon en naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Leg de deksel op de pan en stoof de pompoen op laag vuur in 12 minuten gaar.
Meng de saus met pasta en strooi de geitenkaas en peterselie erover.
Lekker met penne.
Voeg de pompoen toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de bouillon en naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Leg de deksel op de pan en stoof de pompoen op laag vuur in 12 minuten gaar.
Meng de saus met pasta en strooi de geitenkaas en peterselie erover.
Lekker met penne.
ada Brussee zegt:
over Penne.