Recept
« Terug naar recepten
Sis kafte met yoghurtsaus
PT30M
Sis kafte met yoghurtsaus
Een heerlijk sis kafte met yoghurtsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sis kafte met yoghurtsaus te bereiden
Voorbereiden:
Sjalotten pellen en snipperen. Peterselie boven kom fijn knippen. Gehakt mengen met sjalotten, zout, peper, nootmuskaat, komijn, kaneel, aprikapoeder en peterselie. Van mengsel 8 vingerlange worstjes vormen en steeds 2 worstjes aan spiesen rijgen. In kom yoghurt schenken, knoflook pellen en boven kom uitpersen. Munt erboven fijn knippen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus ca. 10 minuten laten intrekken.
Bereiden:
Rooster bekleden met aluminiumfolie en inprikken met spies. Spiesen op aluminiumfolie op barbecue in 10 a 15 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Broodjes in stukken even op barbecue leggen. Brood en yoghurtsaus erbij serveren. Serveren met gegrilde tomaten en gegrilde Turkse pepers of tomatensalade.
Sjalotten pellen en snipperen. Peterselie boven kom fijn knippen. Gehakt mengen met sjalotten, zout, peper, nootmuskaat, komijn, kaneel, aprikapoeder en peterselie. Van mengsel 8 vingerlange worstjes vormen en steeds 2 worstjes aan spiesen rijgen. In kom yoghurt schenken, knoflook pellen en boven kom uitpersen. Munt erboven fijn knippen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus ca. 10 minuten laten intrekken.
Bereiden:
Rooster bekleden met aluminiumfolie en inprikken met spies. Spiesen op aluminiumfolie op barbecue in 10 a 15 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Broodjes in stukken even op barbecue leggen. Brood en yoghurtsaus erbij serveren. Serveren met gegrilde tomaten en gegrilde Turkse pepers of tomatensalade.