Recept
« Terug naar recepten
Spaanse aardappel maaltijdsalade
PT30M
Spaanse aardappel maaltijdsalade
Een heerlijk spaanse aardappel maaltijdsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaanse aardappel maaltijdsalade te bereiden
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van ca. 2 cm en kook ze in ca. 8 minuten beetgaar.
Snij de bosuitjes in ringetjes.
Snij de geroosterde paprika in reepjes.
Snipper de basilicum en de peterselie.
Doe in een schaal de mayonaise en de yoghurt. Voeg kruiden, zout of peper naar smaak toe. Pers er de teentjes knoflook boeven uit. Roer alles goed door tot een dressing.
Schep de warme aardappelblokjes met de uiringetjes, de paprikareepjes en de verse kruiden door de dressing en laat de salade afkoelen.
Snij de bosuitjes in ringetjes.
Snij de geroosterde paprika in reepjes.
Snipper de basilicum en de peterselie.
Doe in een schaal de mayonaise en de yoghurt. Voeg kruiden, zout of peper naar smaak toe. Pers er de teentjes knoflook boeven uit. Roer alles goed door tot een dressing.
Schep de warme aardappelblokjes met de uiringetjes, de paprikareepjes en de verse kruiden door de dressing en laat de salade afkoelen.
klaasje zegt: