Recept
« Terug naar recepten
Spaghettini met citroensaus en reepjes kalfsvlees
PT30M
Spaghettini met citroensaus en reepjes kalfsvlees
Een heerlijk spaghettini met citroensaus en reepjes kalfsvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
SPAR
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettini met citroensaus en reepjes kalfsvlees te bereiden
Kook de spaghettini in ruim kokrnd water met zout beetgaar en giet af.
Schep de spaghettini in een andere pan en besprenkel deze met olijfolie.
Meng in de tussentijd de room met de losgeklopte eieren, citroensap en de helft van de kaas en voeg hier 1 el gehakte peterselie aan toe.
Kruid de kalfsreepjes met peper en zout en citroenrasp en bak ze op een niet te hoog vuur in roomboter lichtbruin en bijna gaar.
Voeg er vervolgens het room-eimengsel aan toe en verwarm het geheel.
Laat niet doorkoken, anders krijg je roerei!!.
Voeg de massa toe aan de warme pasta en meng het voorzichtig door elkaar.
Serveer het gerecht in diepe borden en bestrooi het als laatste met de gehakte peterselie.
Serveer de overige kaas apart bij het gerecht.
Schep de spaghettini in een andere pan en besprenkel deze met olijfolie.
Meng in de tussentijd de room met de losgeklopte eieren, citroensap en de helft van de kaas en voeg hier 1 el gehakte peterselie aan toe.
Kruid de kalfsreepjes met peper en zout en citroenrasp en bak ze op een niet te hoog vuur in roomboter lichtbruin en bijna gaar.
Voeg er vervolgens het room-eimengsel aan toe en verwarm het geheel.
Laat niet doorkoken, anders krijg je roerei!!.
Voeg de massa toe aan de warme pasta en meng het voorzichtig door elkaar.
Serveer het gerecht in diepe borden en bestrooi het als laatste met de gehakte peterselie.
Serveer de overige kaas apart bij het gerecht.