KookJij

Stoofpotje van wijting met een herfsttintje

Een heerlijk stoofpotje van wijting met een herfsttintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje van wijting met een herfsttintje te bereiden

Snijd de prei, de sjalot, de spruiten, de boterbonen en de snijbonen in stukjes en wok ze in wat olijfolie. Knijp er een beetje look bij. Kruid alles met zout, peper en nootmuskaat. Snijd de wijtingfilets in stukken, doe ze in de wok en giet er de gevogeltebouillon bij. Laat alles garen. Bak intussen de boschampignons mooi krokant, kruid ze met een weinig look, peper en zout. Houd ze warm. Verdeel de groentjes en de vis over de 4 diepe borden.
Voeg bij de bouillon de 50 g hoeveboter en de versneden bieslook. Giet over de vis, verdeel er de champignons rond en bestrooi met de pistachenoten. Garneer met de erwtenscheuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst