Recept
« Terug naar recepten
Taartje van gerookte zalm met saus van basilicum
PT15M
Taartje van gerookte zalm met saus van basilicum
Een heerlijk taartje van gerookte zalm met saus van basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
elsevier.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje van gerookte zalm met saus van basilicum te bereiden
zalm grof hakken en mengen met 2 koffielepels citroensap, peper en 8 blaadjes gehakte basilicum. 4 vormpjes (eventueel koffiekopjes) bekleden met de sneden gerookte zalm. Vullen met gehakte zalm en toedekken met folie. De vormpjes 2 uur in de koelkast plaatsen.
Saus: mayonaise, 2 dessertlepels citroensap en 7 blaadjes gehakte basilicum mengen. 1 dl room door de saus roeren. De vormpjes omdraaien op borden. Het taartje garneren met kaviaar en overgieten met saus.
Saus: mayonaise, 2 dessertlepels citroensap en 7 blaadjes gehakte basilicum mengen. 1 dl room door de saus roeren. De vormpjes omdraaien op borden. Het taartje garneren met kaviaar en overgieten met saus.
linda zegt: