Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
PT60M
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Een heerlijk tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn te bereiden
Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
Anna zegt:
fijnproever zegt:
fijnproever zegt: