KookJij

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

Een heerlijk tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn te bereiden

Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Graag gedaan;):D:D
Anna

Anna zegt:
Ok, dank u;):D
fijnproever

fijnproever zegt:
Verse rozemarijn en basilicum in kunststof potje zoals ze hier in de warenhuizen en andere winkels worden verkocht, dus zeker geen poeder;)
Anna

Anna zegt:
Zeker weten voor onze bier-man;) Met een potje, bedoel je die kleine potjes? (waar ook de saffraan in zit;)) Dat zal dan ongeveer een theelepel zijn, denk ik zo;):D Ik zal het je laten weten;-)
fijnproever

fijnproever zegt:
Klopt, en zeker ook iets voor Ruud;) Je laat maar weten wanneer we moeten komen proeven:p:p grapje hé:)
Anna

Anna zegt:
Ook een lekker gerechtje voor in de Tajine;):D