Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelli met garnalen en rozemarijn
PT25M
Tagliatelli met garnalen en rozemarijn
Een heerlijk tagliatelli met garnalen en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelli met garnalen en rozemarijn te bereiden
Pel de dagverse Vlaamse garnalen, vries de pellen en koppen in.
Kook de tagliatelli beetgaar in gezouten water met 1 eetlepel olijfolie.
Blancheer de boontjes in kokend gezouten water bijna beetgaar.
Fruit de rozemarijn in de 3 eetlepels olie, voeg de boontjes toe, kruid met peper en zout, laat 2 minuten doorkoken en voeg op het laatst de
garnalen toe.
Schik de tagliatelle op het bord en verdeel de garnalensaus erover.
Garneer met gedroogde ham, geraspte kaas en tomatenblokjes.
Kook de tagliatelli beetgaar in gezouten water met 1 eetlepel olijfolie.
Blancheer de boontjes in kokend gezouten water bijna beetgaar.
Fruit de rozemarijn in de 3 eetlepels olie, voeg de boontjes toe, kruid met peper en zout, laat 2 minuten doorkoken en voeg op het laatst de
garnalen toe.
Schik de tagliatelle op het bord en verdeel de garnalensaus erover.
Garneer met gedroogde ham, geraspte kaas en tomatenblokjes.