Recept
« Terug naar recepten
Tomaat à l'escargots
PT30M
Tomaat à l'escargots
Een heerlijk tomaat à l'escargots recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat à l'escargots te bereiden
Tomaten horizontaal doorsnijden en van zaadlijsten ontdoen. Ui fijn snipperen (brunoise snijden) . 50 Gram kruidenboter en 25 gram roomboter smelten en ui toevoegen en de gesneden slakken erbij doen. Knoflook fijn hakken en toevoegen en dit alles aanbakken met wat peper en zout. Alu folie op bordje leggen met de tomaten erop en vullen met het slakkenmengsel, daarboven het restant kruidenboter en dichtvouwen. Peterselie wassen. Slakkenpakketje in een hete oven (200°C gas, 180°C hete lucht) gaar laten worden in 10 min. Uit oven halen en terug op bordje leggen, van boven open vouwen en toefje peterselie erin steken. Serveren met warm bruin stokbrood.
enilorac zegt: