Recept
« Terug naar recepten
vispannetje
PT50M
vispannetje
Een heerlijk vispannetje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe vispannetje te bereiden
Bak de bacon in een koekenpan op matig vuur lichtbruin,maar niet knapperig.Laat het op keukenpapier uitlekken.Smelt de boter in de pan en voeg dan de ui toe.Fruit de ui in 5 min zacht. Voeg het knoflook en de kruiden toe en bak alles nog 1 min.Voeg dan de tomaten.wijn en bouillon toe en breng het geheel aan de kook.Draai het vuur lager en laat de stoofpot afgedekt nog 15 min koken.Voeg de aardappels toe en laat het geheel nog 12 min zachtjes kokentot de aardappels bijna gaar zijn.Voeg de vis en de bacon toe.Laat het geheel zonder deksel nog 5 min koken,tot de vis en aardappels gaar zijn.Voeg evt.nog zout en peper toe en garneer met peterselie.
nancy zegt: