Recept
« Terug naar recepten
Visschotel met kerrie
PT55M
Visschotel met kerrie
Een heerlijk visschotel met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Visschotel met kerrie te bereiden
1. Snij de prei in fijne ringen en schep ze in een beboterde ovenschotel. Leg hierop de visfilets en kruid met peper en zout.
2. Snij de uien in ringen en stoof ze aan in wat olie. Voeg er de kerrie bij en laat verder stoven. Voeg er de room aan toe. Giet het mengsel over de vis en strooi er dan de gemalen kaas over. Zet 40 minuten in een oven van 190°C.
3. Schil de aardappelen. Kook ze gaar. Giet af en plet ze fijn met boter en wat melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Serveer bij de vis.
2. Snij de uien in ringen en stoof ze aan in wat olie. Voeg er de kerrie bij en laat verder stoven. Voeg er de room aan toe. Giet het mengsel over de vis en strooi er dan de gemalen kaas over. Zet 40 minuten in een oven van 190°C.
3. Schil de aardappelen. Kook ze gaar. Giet af en plet ze fijn met boter en wat melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Serveer bij de vis.