Recept
« Terug naar recepten
Vissoep met Tomaten op z'n Italiaans
PT60M
Vissoep met Tomaten op z'n Italiaans
Een heerlijk vissoep met tomaten op z'n italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep met Tomaten op z'n Italiaans te bereiden
*Oven op 200 graden Celsius zetten
*Olie verhitten in grote pan met dikke bodem
*Uien en knoflook aanfruiten tot ze doorzichtig zijn
*Na 5 minuten gaat de wijn er bij,vuur hoog 2 minuten
*Nu gaat de fond er bij,de blikken tomaat,de bouillon,de kruiden en de PeZo.Breng dit aan de kook
*Zet vuur lager en laat 30 minuten sudderen
*Nu de pan van het vuur halen,de doperwtjes erin en de vis erin
*Vervolgens 15 minuten in de oven
Daarna proeven of er zout en peper bij moet
*Olie verhitten in grote pan met dikke bodem
*Uien en knoflook aanfruiten tot ze doorzichtig zijn
*Na 5 minuten gaat de wijn er bij,vuur hoog 2 minuten
*Nu gaat de fond er bij,de blikken tomaat,de bouillon,de kruiden en de PeZo.Breng dit aan de kook
*Zet vuur lager en laat 30 minuten sudderen
*Nu de pan van het vuur halen,de doperwtjes erin en de vis erin
*Vervolgens 15 minuten in de oven
Daarna proeven of er zout en peper bij moet
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Opdienen in voorverwarmde soepborden,bestrooid met wat fijngehakte korianderblaadjes en geraspte Peccorino
deuxchapeaux zegt:
Goed opgelet,natuurlijk is het teveel voor 4 personen.Dat moet ook zijn 8 personen!En dan is het nog geen noodrantsoen.
Groeten en nogmaals dank.
Jan A.:o