KookJij

Vissoep met Tomaten op z'n Italiaans

Een heerlijk vissoep met tomaten op z'n italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met Tomaten op z'n Italiaans te bereiden

*Oven op 200 graden Celsius zetten
*Olie verhitten in grote pan met dikke bodem
*Uien en knoflook aanfruiten tot ze doorzichtig zijn
*Na 5 minuten gaat de wijn er bij,vuur hoog 2 minuten
*Nu gaat de fond er bij,de blikken tomaat,de bouillon,de kruiden en de PeZo.Breng dit aan de kook
*Zet vuur lager en laat 30 minuten sudderen
*Nu de pan van het vuur halen,de doperwtjes erin en de vis erin
*Vervolgens 15 minuten in de oven
Daarna proeven of er zout en peper bij moet

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Opdienen in voorverwarmde soepborden,bestrooid met wat fijngehakte korianderblaadjes en geraspte Peccorino

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Goedemorgen Jenny,
Goed opgelet,natuurlijk is het teveel voor 4 personen.Dat moet ook zijn 8 personen!En dan is het nog geen noodrantsoen.
Groeten en nogmaals dank.
Jan A.:o
Jenny

Jenny zegt:
Is dit voor 4 personen???? Lijkt me erg veel....