KookJij

Visterrine

Een heerlijk visterrine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 100 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visterrine te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Klop in een kom de eieren los met de room, de tuinkruiden, peper en zout.
3. Snij de visfilets in stukken. Pureer ze met de keukenrobot. Meng de vispuree met de eieren.
4. Schep het mengsel in een beboterde vorm 1,5 uur in een warmwaterbad in de oven.
5. Serveer warm of op kamertemperatuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

riahoorn

riahoorn zegt:
Wordt niet stijf genoeg, hoe kan dit.
robmar

robmar zegt:
Lize,

Graag de afmetingen van de vorm a.u.b.?
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Die kleuren kunnen daar inderdaad niet inzitten maar het recept en de foto horen eigenlijk niet samen :(