Recept
« Terug naar recepten
Visterrine
PT100M
Visterrine
Een heerlijk visterrine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Visterrine te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Klop in een kom de eieren los met de room, de tuinkruiden, peper en zout.
3. Snij de visfilets in stukken. Pureer ze met de keukenrobot. Meng de vispuree met de eieren.
4. Schep het mengsel in een beboterde vorm 1,5 uur in een warmwaterbad in de oven.
5. Serveer warm of op kamertemperatuur.
2. Klop in een kom de eieren los met de room, de tuinkruiden, peper en zout.
3. Snij de visfilets in stukken. Pureer ze met de keukenrobot. Meng de vispuree met de eieren.
4. Schep het mengsel in een beboterde vorm 1,5 uur in een warmwaterbad in de oven.
5. Serveer warm of op kamertemperatuur.
riahoorn zegt: