Recept
« Terug naar recepten
Wijnaardappelen met vis
PT45M
Wijnaardappelen met vis
Een heerlijk wijnaardappelen met vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wijnaardappelen met vis te bereiden
Was de aardappelen en laat ze goed uitlekken.Schil en snipper het sjalotje en het teentje knoflook.Bak de aardappelen,sjalotje en de knoflook in de olie lichtbruin en bestrooi ze met peper en zout.Giet de bouillon en de wijn erbij en leg de draadjes saffraan in de pan.Breng alles aan de kook,zet het op een zacht vuur en leg er een deksel op.Snijd de vis in stukken en besprenkel ze met wat citroensap.Leg de vis na 10 min.kooktijd van de krieltjes in de pan en kook het nog eens 10 min.Was de garnalen en laat ze goed uitlekken.Voeg de garnalen toe en laat ze warm worden.Schep de crème fraîche door de aardappelen met de vis en bestrooi het gerecht met de gehakte peterselie.
Lekker met een salade.
Lekker met een salade.