Recept
« Terug naar recepten
Witlofstampot met appel en walnoten
PT30M
Witlofstampot met appel en walnoten
Een heerlijk witlofstampot met appel en walnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofstampot met appel en walnoten te bereiden
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Verwijder de stronkjes uit de struikjes witlof en snijd de groenten in smalle reepjes. Schil de appels, rasp ze grof of snijd ze in kleine stukjes. Besprenkel ze met citroensap. Hak de walnoten grof. Maak van de gare aardappelen puree met melk, peper, zout, nootmuskaat en tijm. Meng de witlofreepjes met de appel en noten erdoor. Warm alles goed door.
Sandra zegt: