Recept
« Terug naar recepten
Witvis met pittige tomatensaus
PT45M
Witvis met pittige tomatensaus
Een heerlijk witvis met pittige tomatensaus recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witvis met pittige tomatensaus te bereiden
Vis bestrooien met peper en zout.
Door de bloem halen en bakken in de hete olie.
Vis uit de pan halen.
Alles in de pan aanfruiten.
Vis er in leggen.
Even doorpruttelen.
Serveren met peterselie.
Door de bloem halen en bakken in de hete olie.
Vis uit de pan halen.
Alles in de pan aanfruiten.
Vis er in leggen.
Even doorpruttelen.
Serveren met peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
carmen zegt:
derbyke zegt:
hns zegt:
hns zegt: