Recept
« Terug naar recepten
wontons met varkensvlees en garnalen
PT30M
wontons met varkensvlees en garnalen
Een heerlijk wontons met varkensvlees en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe wontons met varkensvlees en garnalen te bereiden
Bak het vlees lichtbruin in olie, Doe de garnalen erbij en bak dit 4 min. Voeg peper, soja,zout knoflook en rijstwijn toe en roerbak2 min. Doe de aangelengde maizena erbij en roer het geheel totdat het dik is. Laat het afkoelen en vul hiermee de wontons. Bevochtig de randen van de wontons met de bloempap en sluit de randen door ze goed aan te drukken. Frituur de wontons tot ze krokant en goudbruin zijn, goed laten uitlekken en opdienen.