Recept
« Terug naar recepten
Zalmcreme op toastjes
PT10M
Zalmcreme op toastjes
Een heerlijk zalmcreme op toastjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalmcreme op toastjes te bereiden
Laat de zalm uitlekken en haal de graatjes en velletjes eraf tot je alleen het roze vlees overhoudt.
prak dit in een kom fijn.
Voeg de losgeroerde roomkaas toe en meng dit.
Doe er naar smaak de chilipoeder door, let op: na een tijdje wordt hij pas pittiger, als het vocht erin trekt!
Meng er wat tomatenketchup door tot er een smeerbaar mengsel ontstaat, doe er de peterselie doorheen en maak op smaak met zou en peper (uit de molen)
Besmeer er de toastjes mee of vul snackcups met dit mengsel. Garneer met een toefje peterselie.
prak dit in een kom fijn.
Voeg de losgeroerde roomkaas toe en meng dit.
Doe er naar smaak de chilipoeder door, let op: na een tijdje wordt hij pas pittiger, als het vocht erin trekt!
Meng er wat tomatenketchup door tot er een smeerbaar mengsel ontstaat, doe er de peterselie doorheen en maak op smaak met zou en peper (uit de molen)
Besmeer er de toastjes mee of vul snackcups met dit mengsel. Garneer met een toefje peterselie.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Dit is bij verjaardagen altijd een topper. Je kunt de zalmcreme ook in een mooi kommetje serveren en de gasten zelf laten smeren!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
Want als je het recept halveert dan blijf je toch met een half blikje zalm zitten, het is toch zonde als je dat moet weggooien?
marleen zegt: