Recept
« Terug naar recepten
Zeeuwse visragout met groentereepjes
PT25M
Zeeuwse visragout met groentereepjes
Een heerlijk zeeuwse visragout met groentereepjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeuwse visragout met groentereepjes te bereiden
Snijd de visfilet in grove dobbelstenen. Smelt de boter op laag vuur en leg de visdobbelstenen hier in. Giet de witte wijn en de slagroom erbij en breng samen aan de kook. Laat ca. 2 minuten op laag vuur koken.
Schep de vis voorzichtig in een schaal. Laat de overige saus even inkoken. Voeg dan de groenten erbij en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Voeg dan de garnalen, mosselen en visdobbelstenen er aan toe en breng aan de kook.
Breng het geheel op smaak met versgemalen witte peper en zout. Voeg op het laatst de verse kruiden toe. Serveer met aardappelpuree, rijst of bladerdeeg halvemaantjes (Fleurons).
Schep de vis voorzichtig in een schaal. Laat de overige saus even inkoken. Voeg dan de groenten erbij en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Voeg dan de garnalen, mosselen en visdobbelstenen er aan toe en breng aan de kook.
Breng het geheel op smaak met versgemalen witte peper en zout. Voeg op het laatst de verse kruiden toe. Serveer met aardappelpuree, rijst of bladerdeeg halvemaantjes (Fleurons).