Recept
« Terug naar recepten
Zeewolf met 'roodkapjes' in de oven
PT25M
Zeewolf met 'roodkapjes' in de oven
Een heerlijk zeewolf met 'roodkapjes' in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeewolf met 'roodkapjes' in de oven te bereiden
De vis spoelen, droogdeppen en aan binnen- en buitenkant kruiden met peper en zout.
De mozarella, peterselie en 1/2 van het broodkruim mengen.
Van de tomaten een kapje snijden, uithollen en opvullen met broodkruimmengsel. Kruiden met peper en zout en afdekken.
De vis in een ovenschaal plaatsen met de sjalot, look, citroen, olie en de tomaten. Bestrooien met het resterende broodkruim en garen in een voorverwarmde oven op 220 °C (ongeveer 15 minuten, naargelang de dikte van de vis).
Serveren in de ovenschotel en aan tafel bedienen.