KookJij

Zoete aardappelkoekjes met melk

Een heerlijk zoete aardappelkoekjes met melk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Vergeten Groenten - Bataat
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete aardappelkoekjes met melk te bereiden

Roer de suiker met de boter in een beslagkom tot een romig mengsel.
Roer er vervolgens een ei, honing, melk, citroenrasp en zoete aardappelen door.
Meng ten slotte de gezeefde bloem, bakpoeder en het zout erdoor.
Schep met een theelepel kleine hoeveelheden van het deeg op een bakblik met een tussenruimte van 5 centimeter.
Maak met een prikkertje gaatjes in elk koekje.
Bak de koekjes 20 minuten in een hete oven, stand 4 of 180° C, of tot de koekjes gaar en mooi goudkleurig zijn.
Neem het bakblik uit de oven en laat het baksel 5 minuten afkoelen, alvorens de koekjes los te maken.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst