Recept
« Terug naar recepten
Zoete paprika's gevuld met krabsalade
PT20M
Zoete paprika's gevuld met krabsalade
Een heerlijk zoete paprika's gevuld met krabsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
de allerlekkerst Tapas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete paprika's gevuld met krabsalade te bereiden
Maak eerst de krabsalade.
Controleer het krabvlees op stukjes schaal en verwijder ze.
Doe de helft van het krabvlees in een keukenmachine met de voorbereide paprika en 1½ eetl. van het citroensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Pureer tot een homogene massa en doe deze over in een schaal.
Roer er de verbrokkelde roomkaas en de rest van het krabvlees door.
Proef en voeg eventueel nog wat citroensap toe.
Dep de pimientos del piquillo droog en verwijder eventuele zaadjes.
Verdeel met een kleiene lepel het krabmengsel over de pimientos, vul ze royaal.
Schik ze op een grote schaal en dek deze schaal af.
Zet ze koud weg tot gebruik.
Bestrooi vlak voor het serveren met fijngesneden peterselie
Controleer het krabvlees op stukjes schaal en verwijder ze.
Doe de helft van het krabvlees in een keukenmachine met de voorbereide paprika en 1½ eetl. van het citroensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Pureer tot een homogene massa en doe deze over in een schaal.
Roer er de verbrokkelde roomkaas en de rest van het krabvlees door.
Proef en voeg eventueel nog wat citroensap toe.
Dep de pimientos del piquillo droog en verwijder eventuele zaadjes.
Verdeel met een kleiene lepel het krabmengsel over de pimientos, vul ze royaal.
Schik ze op een grote schaal en dek deze schaal af.
Zet ze koud weg tot gebruik.
Bestrooi vlak voor het serveren met fijngesneden peterselie