KookJij

Zwarte pieten huzarensalade

Een heerlijk zwarte pieten huzarensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: http://www.coquinaria.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zwarte pieten huzarensalade te bereiden

Maak de huzarensalade. Snijd alles voor de salade in kleine dobbelsteentjes. Hak augurkjes en zilveruitjes iets fijner, en meng in een grote kom door elkaar. Dit kan al 's ochtends gebeuren, de smaak wordt zelfs beter alsde salade even staat. De salade moet niet te grof zijn, maar zeker ook niet te fijn. Het is de bedoeling dat alle ingrediënten als kleine blokjes herkenbaar zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Rechts onderaan bij de opmerking is netjes de bron vermeld.

Christianne Muusers

Christianne Muusers zegt:
Ahem, kleine correctie, ik zie dat je inmiddels de tekst van mijn recept hebt aangepast. Maar je hebt blijkbaar nooit de moeite genomen om het recept zelf te maken, want je gebruikt nog steeds mijn foto. En echt hoor, ook daarop rusten copyrights. Als je recepten overneemt, wees dan gewoon zo eerlijk om de bron te vermelden.
djmagich

djmagich zegt:
Hallo Christianne Muusers,
Zoals je kan zien, rechts onderaan bij de opmerking is netjes de bron vermeld.


Harry Lohr
KookJij.nl
Christianne Muusers

Christianne Muusers zegt:
Marijke Geurts,
Ik verzoek je nogmaals het recept en de foto die je van mijn site hebt geplukt en zonder toestemming en bronvermelding hebt geplaatst z.s.m. te verwijderen. Copyrights gelden ook op internet.
ilbi

ilbi zegt:
Hallo Marijke,ik wil graag jou recept uitproberen,het ziet er goed uit.gr:ilbi
Yvonne Quadfliegs

Yvonne Quadfliegs zegt:
Beste Marijke Geurts,
Ik ga jouw salade uitproberen deze Sinterklaas. Alleen versier ik hem denk ik met garnaaltjes en perziken aan de rand. Wij daar nl. gek op. En ook wat meer eieren. Maar de basis is van jouw recept. Alvast bedankt.
Yvonne