Recept
« Terug naar recepten
Champignons in knoflookkruidenolie
PT40M
Champignons in knoflookkruidenolie
Een heerlijk champignons in knoflookkruidenolie recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons in knoflookkruidenolie te bereiden
Succestip:
Bestrooi met vers geraspte kaas en laat onder de grill licht kleuren. Teveel aan kruidenolie kunt u afgedekt met plastic-folie ruim 1 week in de koelkast bewaren.
Maak eerst de knoflook-kruidenolie door alle ingrediënten te mengen met de olijfolie. Kruid de knoflook-kruidenolie met peper en zout. Borstel vervolgens de champignons schoon en snijd ze over de helft. Verhit de roomboter in een ruime pan en bak hierin de champignons goudbruin. Voeg de sjalotten en de hamblokjes toe en laat deze even meebakken. Schep dan de knoflook-kruidenolie bij het champignonmengsel en laat deze even mee-warmen. Breng het geheel, indien nodig, op smaak met peper en zout. De beetgaar gekookte tagliatelle verwarmen in een ruime pan en het champignon-mengsel hier aan toevoegen. Alles samen goed verhitten en in diepe borden serveren. Garneer met peterselie
Bestrooi met vers geraspte kaas en laat onder de grill licht kleuren. Teveel aan kruidenolie kunt u afgedekt met plastic-folie ruim 1 week in de koelkast bewaren.
Maak eerst de knoflook-kruidenolie door alle ingrediënten te mengen met de olijfolie. Kruid de knoflook-kruidenolie met peper en zout. Borstel vervolgens de champignons schoon en snijd ze over de helft. Verhit de roomboter in een ruime pan en bak hierin de champignons goudbruin. Voeg de sjalotten en de hamblokjes toe en laat deze even meebakken. Schep dan de knoflook-kruidenolie bij het champignonmengsel en laat deze even mee-warmen. Breng het geheel, indien nodig, op smaak met peper en zout. De beetgaar gekookte tagliatelle verwarmen in een ruime pan en het champignon-mengsel hier aan toevoegen. Alles samen goed verhitten en in diepe borden serveren. Garneer met peterselie
wimk zegt:
Maak het nog wel een keer weer.