KookJij

Chermoula (Charmoula)

Chermoula is een Noord-Afrikaanse mix van groene kruiden,knoflook,uien,olie,(ingemaakte) citroen en het sap er van,koijn,koriander en pepers.Het wordt gebruikt om salades op te peppen en vlees,vis en gevogelte smakelijker te maken
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chermoula (Charmoula) te bereiden

*Doe alles in de keukenmachine en draai hiervan een gladde homogene kruidenpasta.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Je kunt de vis (en vlees en gevogelte) er mee "marineren",maar bv gegrillde vis of vlees of kip ook mee verrijken (als een soort van dressing)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst