Recept
« Terug naar recepten
Chermoula (Charmoula)
PT20M
Chermoula (Charmoula)
Chermoula is een Noord-Afrikaanse mix van groene kruiden,knoflook,uien,olie,(ingemaakte) citroen en het sap er van,koijn,koriander en pepers.Het wordt gebruikt om salades op te peppen en vlees,vis en gevogelte smakelijker te maken
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chermoula (Charmoula) te bereiden
*Doe alles in de keukenmachine en draai hiervan een gladde homogene kruidenpasta.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Je kunt de vis (en vlees en gevogelte) er mee "marineren",maar bv gegrillde vis of vlees of kip ook mee verrijken (als een soort van dressing)