KookJij

Duitse aardappelsalade

Een heerlijk duitse aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duitse aardappelsalade te bereiden

Schil en was de aardappelen en kook ze gaar in een magnetronschaal in 8 min. op vol vermogen. Laat de aardappelen 5 min. nagaren. Snijd ze in kleine blokjes.
Snijd eveneens de appel en augurk in kleine blokjes

Maak een saus van:
yogonaise, mosterd, peper en zout. Meng deze met de in blokjes gesneden appel, augurk en kruiden. Meng deze saus door de nog lauwe aardappelen en laat enige tijd intrekken voor de smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerrit van den Berg

Gerrit van den Berg zegt:
lekker eten
lara

lara zegt:
Lekker.
sonja

sonja zegt:
Aardappel salade in Duitsland is streek gebonden overal weer anders:p:)
slaatje

slaatje zegt:
Het spijt me beste Addie maar dit recept is geen duitse Aardappelsalade of te wel Kartoffelsalat. Het zal best smakelijk zijn maar dus geen Kastoffelsalat:?