Recept
« Terug naar recepten
Duitse aardappelsalade
PT30M
Duitse aardappelsalade
Een heerlijk duitse aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse aardappelsalade te bereiden
Schil en was de aardappelen en kook ze gaar in een magnetronschaal in 8 min. op vol vermogen. Laat de aardappelen 5 min. nagaren. Snijd ze in kleine blokjes.
Snijd eveneens de appel en augurk in kleine blokjes
Maak een saus van:
yogonaise, mosterd, peper en zout. Meng deze met de in blokjes gesneden appel, augurk en kruiden. Meng deze saus door de nog lauwe aardappelen en laat enige tijd intrekken voor de smaak.
Snijd eveneens de appel en augurk in kleine blokjes
Maak een saus van:
yogonaise, mosterd, peper en zout. Meng deze met de in blokjes gesneden appel, augurk en kruiden. Meng deze saus door de nog lauwe aardappelen en laat enige tijd intrekken voor de smaak.
Gerrit van den Berg zegt: