Recept
« Terug naar recepten
Gekookte aardappelen met kaassaus en spiegelei.
PT25M
Gekookte aardappelen met kaassaus en spiegelei.
Een heerlijk gekookte aardappelen met kaassaus en spiegelei. recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siegfried W. Felix
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Huisrecept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekookte aardappelen met kaassaus en spiegelei. te bereiden
Aardapp.schillen en opzetten met wat zout,als de aardapp gaar zijn (+/_ 20 min),afgieten en een klontje boter, en daarna de pan opschudden.(bloemig) Spinazie volgens instuksies op het pak bereiden. Kaassaus maken: van a) en b) een roux maken.(boter verhitten,bloem toevoegen) en goed roeren. Melk bij beetjes toevoegen,en aan de kook brengen. Zout,peper,nootmuskaat (e.a naar smaak) en de suiker toevoegen.Goed roeren,tot het klontervrij is. Kaas toevoegen en wederom goed roeren. SPIEGEITJES: 4x2 eitjes in margarine bakken.(dooier liefst niet te hard)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Siegfried zegt:
bobbeltje zegt:
ellen zegt: