Recept
« Terug naar recepten
Gevulde mignonnettes met tuinkruiden
PT30M
Gevulde mignonnettes met tuinkruiden
Een heerlijk gevulde mignonnettes met tuinkruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde mignonnettes met tuinkruiden te bereiden
De verse kaas pletten met de vers gehakte tuinkruiden en de kervel en kruiden met peper en zout.
Met een scherp mes een insnijding maken in de mignonnettes zodat er een soort envelopje ontstaat. Kruiden met peper en zout en vullen met de kruidige kaas. Het vlees dichtprikken met een houten prikker of opbinden met keukengaren en aan beide kanten laten kleuren in de hete boter.
Uit de pan nemen, warm houden en de braadjus deglaceren met room. Het vlees op een bedje van waterkers en tuinkers schikken en overgieten met de saus. Serveren met deegwaren.
Met een scherp mes een insnijding maken in de mignonnettes zodat er een soort envelopje ontstaat. Kruiden met peper en zout en vullen met de kruidige kaas. Het vlees dichtprikken met een houten prikker of opbinden met keukengaren en aan beide kanten laten kleuren in de hete boter.
Uit de pan nemen, warm houden en de braadjus deglaceren met room. Het vlees op een bedje van waterkers en tuinkers schikken en overgieten met de saus. Serveren met deegwaren.